Over mij

Over mij

Mijn naam is Isabelle van Kesteren, 30 jaar en woon in mijn eigen mooie appartement in Arnhem.  

Ik ben geboren in Brazilië maar heb 2 Nederlandse ouders. Na een jaar in Brazilië te hebben gewoond zijn we weer in Nederland komen wonen. Eerst heb ik met mijn ouders in Haarlem gewoond en daarna verhuisden wij met het gezin naar Apeldoorn waar ik mijn jeugd doorbracht. 

Vanaf jongs af aan ben ik al heel sportief maar ook vond ik vroeger heel veel verschillende dingen leuk. Eigenlijk kon ik nooit kiezen. Zo zat ik op synchroon zwemmen, paardrijden, dansen, yoga en heb ik tijdens de zo geheten ‘sport van de maand’ altijd veel verschillende sporten uitgeprobeerd. 

Ik vind het zelf ook altijd lastig als je naar een sportclub gaat en je maar 1 bepaalde sport kan beoefenen. Misschien herken je dat wel, je bent een duizendpoot en wilt graag elke keer opnieuw uitgedaagd worden. 

Ook in mijn puberteit en als jongvolwassene volgde ik zelf sportlessen. Ik word er zelf ontzettend blij en enthousiast van, daarnaast merk ik dat ik door een goed voedings- en bewegingspatroon mij prettiger voel in mijn lijf. Wat sporten voor mij betekent, wil ik graag overbrengen naar anderen. Sinds ik zelf sportlessen ben gaan geven, de opleiding tot personal trainer, pilates trainer en senioren sport trainer ben gaan doen, borrelde het idee op om als zelfstandig ondernemer mijn eigen visie, ervaring en kennis te combineren in een afwisselend aanbod waarbij ik persoonlijke aandacht en trainingen afwissel met groepslessen.

Ik wil jou laten ervaren dat goed voor je lichaam zorgen, sporten, sociale contacten en daarmee een structuur, houvast geeft en bouwstenen zijn voor een gelukkig, vitaal, gezond en actief leven.

We maken allemaal dingen mee in ons leven die lastig of moeilijk kunnen zijn. Door de juiste tools in te zetten en je lichaam in beweging te houden, ongeacht je leedtijd, kun je een sportief lichaam en een kleurrijke geest ontwikkelen en ik help je er graag bij.

 

Vraag een gratis proefles aan

Volg een gratis proefles, kom ook sporten met de sportkaart of de gelre pas

Contact opnemen

Email: kleurrijklevenengeluk@gmail.com

Telefoonnummer: 06-11032296