Personal Training

Bij personal training krijg je persoonlijke begeleiding van een coach tijdens het sporten. Dit kan als je graag gewicht wilt verliezen, meer spieropbouw, of uithoudingvermogen en algehele conditie wil trainen, maar ook als je het prettig vindt dat oefeningen helemaal zijn aangepast aan jouw lichaam en wensen. Het helpt jou met het halen van je sportieve en gezondheidsdoelen.

Naast dat een personal trainer schema’s maakt en de trainingen aanpast aan jouw doelen en wensen kan een personal trainer je ook helpen met het begeleiden in hele gezondheid, door samen met jou te kijken naar voeding, je stressniveau, en algehele leefstijl.

Voordelen van personal training?

Je leert de juiste technieken

Het is persoonlijk en afgestemd op jouw lichaam

Het bespaart je tijd

Geeft je veel motivatie

Alles is op maat gemaakt

Er zijn veel verschillende vormen van personal training op de markt. Zelf bied ik twee vorm aan 1 op 1 training en small group training, dit zijn trainingen van 2 tot 4 personen. ( bij 2 personen spreken we van duo-training, bij 3 of 4 personen van small group training)

Je kunt een enkele training boeken, ik bel je dan van te voren op wat je wensen zijn en waar je graag aan wilt werken. Het beste is om een aantal trainingen te boeken. We nemen dan je hele leefstijl onder de loep. Door middel van een intake formulier en gesprek kan ik een inschatting maken hoe het met je gezondheid is en welke doelen je hebt. Vervolgens maak ik een advies en een trainingsplan, die we regelmatig evalueren.

Bij small group of duo training gaan we vooral focussen op het trainen in een kleine groep. We gaan samen aan de slag om jullie doelen te gaan halen.

Bij alle trainingen werken we met verschillende materialen. Zodat jij precies de doelen kan behalen die je voor ogen hebt.

Bij personal training merk je dat niet alleen je lichaam verandert maar ook je mindset. Doordat je jezelf blijft uitdagen en ik help je daar uiteraard bij, voel je je beter, energieker en fitter.

Dit zul je ook merken in hele dagelijkse leven. Wil jij dit ook ervaren?

Neem contact op en dan gaan we samen aan de slag.

Vraag een gratis proefles aan

Volg een gratis proefles, kom ook sporten met de sportkaart of de gelre pas

Contact opnemen

Email: kleurrijklevenengeluk@gmail.com

Telefoonnummer: 06-11032296